Werkboeken

Begeleiding kan ook vanuit huis!

Merk je ook aan je kind dat het niet helemaal lekker in zijn vel zit? Zou het wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Maar zie je ook een overvolle agenda met afspraken voor clubjes, werk en BSO? Is het moeilijk een gaatje te vinden om naar onze praktijk te komen voor begeleiding?

Met onze werkboeken willen we graag de begeleiding voor jullie kinderen bij jullie thuis brengen.

Het is inmiddels bewezen dat kinderen óók online heel veel kunnen leren en door de opzet van de trainingen in de vorm van opdrachten, tekeningen en herhalingen werkt dit ontzettend goed! Uiteraard hebben ze wel jullie hulp af en toe nodig.

Faalangst

Vind je het spannend om voor de klas een presentatie te geven of ben je zenuwachtig voor een toets of bij je sportwedstrijd? Deze training helpt je om hiermee om te gaan.

Boosheid

Voel je je snel boos? Kan je ontploffen om de kleinste dingetjes? Dan zit je jezelf vaak in de weg en dat is niet fijn. Deze training kan je helpen om rustiger te reageren voor jezelf en anderen.

En nog meer

Er komen nog meer werkboeken aan dit jaar! Mochten jullie ideeën hebben voor trainingen, laat het ons vooral even weten via info@kinderpraktijkhoorn.nl.

nog ontwikkeling