Nienke Hulskemper

Nienke

drs. Nienke Hulskemper

Orthopedagoge

Nienke Hulskemper is in 2005 afgestudeerd als orthopedagoge aan de Universiteit van Amsterdam met als afstudeerrichting onderwijsleerproblemen. In haar eindscriptie heeft zij onderzoek gedaan naar dyslexie. Als orthopedagoge heeft ze ruim tien jaar ervaring met het werken met kinderen met leerachterstanden en/of –problemen, kinderen met sociaal-emotionele problemen en het werken met ouders. Nienke is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en heeft de aantekening psychodiagnostiek, waardoor zij volledig bevoegd is tot het verrichten van onderzoeken bij kinderen en jeugdigen. Daarnaast is zij geregistreerd als Master Orthopedagoog bij Stichting Kwaliteitszorg Jeugd (SKJ).

Voordat Nienke in 2013 samen met Suzanne Vergeer Kinderpraktijk Hoorn oprichtte, was zij ruim acht jaar als orthopedagoge verbonden aan Stichting het Antwoord.

Als moeder van twee kinderen beseft Nienke hoe belangrijk het is als je kind de juiste hulp en begeleiding krijgt zodat het gelukkig door het leven kan gaan.

Nienke is bereikbaar per e-mail via nienke@kinderpraktijkhoorn.nl of telefonisch op 0229-700220.